З AirPods прибрали два головні недоліки. Навушники стали ідеальними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Умілець модернізував навушники Apple AirPods і усунув два головні недоліки кейсу — неремонтопридатність та застарілий роз’єм. Про це розповіли у MacRumors. 

Йдеться про Кена Піллонеля — студента-інженера, який раніше «прокотився» по ЗМІ зі своїм iPhone X ручної роботи. Тоді хлопець самостійно замінив роз’єм Lightning на USB-С із збереженням функціональності порту, після чого продав свій виріб на eBay за кілька десятків тисяч доларів. Тепер умілець дістався і AirPods. 

Кен вирішив усунути два головні недоліки AirPods – неремонтопридатність і старий роз’єм зарядки. Він почав експерименти з кейсу і спробував замінити його корпус на новий, а також, за традицією, що вже склалася, встановити USB-С-роз’єм. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результат вийшов цілком гідний. Хлопець обережно розрізав оригінальний корпус куйса AirPods, який вважається нерозбірним. Потім він надрукував новий корпус із двох половинок на 3D-принтері, і обробив його, щоб зробити гладкішим. У результаті корпус одягнувся “як рідний” і зовні кейс не відрізняється від оригінального. За допомогою таких маніпуляцій можна, наприклад, замінити акумулятор в кейсі, або змінити сам «втомлений» корпус на свіжіший. 

Крім того, Піллонель створив власну плату для зарядного роз’єму та повністю замінив Lightning на USB-С. Порт зберіг свою функціональність, але при цьому став більш універсальним. Завдяки тому, що студент самостійно робив корпус, він зміг заздалегідь «підігнати» розміри отвору порту і все підійшло ідеально. 

Зараз інженер-початківець виклав свої напрацювання і повну відеоінструкцію у відкритий доступ, так що будь-яка занурена в тему людина зможе повторити її модифікацію – прочитати про проект з назвою «Брудний секрет AirPods» можна за посиланням . Сам Кен планує поставити «на потік» модифікацію AirPods і, можливо, почати продавати змінні корпуси і плати USB-С. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.