Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.

Реклама

Куо виклав свої прогнози у пості соцмережі X (колишній Twitter). Він вважає, що iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max будуть доступні в чорному, білому або сріблястому, сірому або натуральному титановому, а також рожевому кольорах. Це означає, що варіант Blue Titanium для iPhone 15 Pro буде знятий з виробництва та замінений новим рожевим кольором.

З іншого боку, iPhone 16 і iPhone 16 Plus, очевидно, будуть доступні в чорному, зеленому, рожевому, блакитному та білому кольорах. Зараз iPhone 15 і iPhone 15 Plus доступні в чорному, зеленому, рожевому, синьому та жовтому варіантах.

Куо зазначив, що Apple може перейменувати деякі з існуючих кольорів, як, наприклад, у випадку з iPhone 12 White в iPhone 13 Starlight. При цьому, якщо назви кольорів не зміняться, фактичний тон і вигляд можуть відрізнятися.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: