Стало відомо коли Apple випустить нову смарт-мітку AirTag 

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Трекер предметів AirTag наступного покоління від Apple може бути випущений у середині 2025 року. Про це повідомив оглядач Марк Гурман із Bloomberg.

Реклама

У своєму останньому інформаційному бюлетені Power On Гурман розповів про роботу Apple над версією AirTag наступного покоління під кодовою назвою «B589». В даний час Apple завершує виробничі випробування продукту із партнерами в Азії. Запуск нового трекера заплановано на середину наступного року.

Технічні характеристики поки що не розголошуються. Але очевидно, що нова модель буде оснащена оновленим чіпом та розширеними можливостями відстеження розташування.

У жовтні 2023 року аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що масове виробництво AirTag другого покоління було відкладено з четвертого кварталу 2024 року до невизначеного терміну 2025 року. Він вважає, що новий AirTag матиме деяку інтеграцію з гарнітурою Apple Vision Pro, але в чому вона полягатиме, інформації немає.

Тим часом Android-смартфони навчилися уникати стеження. Функція працює з Android 6.0 та пізнішими версіями. Система добре працює з раніше випущеними смарт-мітками AirTag від Apple.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоbloomberg.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ