Xiaomi випустила “короля кнопкових телефонів”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випустила у Китаї Qin F22 Pro. Його компанія називає “королем кнопкових телефонів”.

Qin F22 Pro отримав сенсорний РК-екран діагоналлю 3,5 дюйма, роздільною здатністю 640 х 960 пікселів та частотою оновлення 60 Гц. Апарат має великі фізичні кнопки для набору номерів і текстів. В його основі лежить процесор MediaTek G85, є 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4 та 64 ГБ сховища. Живить пристрій акумулятор ємністю 2150 мАг. Є підтримка 10-ватної зарядки.

Що стосується камери, то Qin F22 Pro вбудована 2-Мп фронталка і основна на 8 Мп (Sony IMX219). Пристрій працює під керуванням Android 12. У Китаї телефон оцінили у 150 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.