WhatsApp згадав про iOS 15 і нарешті впровадив новий режим для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Популярний месенджер WhatsApp отримав підтримку API “Не турбувати” на iPhone. Про це повідомляє iMore з посиланням на WABetaInfo. 

Починаючи з iOS 15, в iPhone з’явився новий режим «Фокусування». Він розширює можливості контролю активності додатків та дозволяє інтуїтивно обмежувати вхідні сповіщення, у тому числі від месенджерів. Разом з “Фокусуванням” Apple представила API “Не турбувати”, використовуючи який розробники могли інтегрувати свої програми з новою системою. 

Майже рік після анонсу iOS 15 на WWDC 2021 команда WhatsApp почала інтегрувати цей API в месенджер. У свіжій бета-версії WhatsApp для iPhone месенджер розпізнає, коли на смартфоні активовано налаштування “Не турбувати”, і помічає вхідні виклики – завдяки цьому користувач відразу бачить, через що він пропустив дзвінок. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що впровадження API обмежується тільки цією функцією, проте надалі очікується розширення можливостей — наприклад, щоб у чаті було зазначено, що у співрозмовника включено режим «Не турбувати», як це зараз реалізовано в iMessage. 

На даний момент фішка знаходиться в бета-статусі і може з’явитись для всіх користувачів протягом декількох тижнів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.