Названо найкращий смартфон із Full HD-екраном до 5 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Infinix анонсувала чергову круту новинку — модель Note 12 поки що доступна лише в Індії, але ми з нетерпінням чекаємо на її появи на AliExpress. Смартфон вийшов дуже збалансованим, плюс за нього просять справжні копійки. Нижче розповімо про цей девайс докладніше.

Апарат представлений у трьох кольорах: чорному, блакитному та бежевому. На пластиковому заднику знаходиться потрійна камера з 50-мегапіксельним основним об’єктивом, спереду – 6,7-дюймовий AMOLED екран з FullHD-роздільною здатністю, піковою яскравістю 1000 нит, стандартною частотою розгортки 60 Гц і краплеподібним вирізом під фронталку на фронталку. За продуктивність відповідає звичайний чіпсет MediaTek Helio G88.

У гаджета є три модифікації пам’яті: на 4/64, 4/128 та 6/128 Гбайт. Об’єм сховища можна додатково розширити за допомогою MicroSD, не жертвуючи SIM-картою – завдяки повноцінному потрійному слоту. Автономність забезпечує акумулятор на 5000 mAh, в комплекті йде швидкий 33-ватний адаптер. Також у пристрою при собі стереодинаміки, 3,5-мм роз’єм для навушників, вбудований у кнопку живлення сканер відбитків та NFC-модуль. Смарт працює на фірмовій оболонці XOS 7.6 під керуванням Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Індії за «Note 12» просять від 11 999 рупій – 5 тисяч гривень за курсом, актуальним на момент написання новини. За такі гроші смартфон просто не має конкурентів, хоча на глобальному ринку девайс і буде трохи дорожчим. Щоправда, є й дивина: за спеками новинка цілком ідентична попереднику. Єдина відмінність — яскравіший дисплей у Note 12 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.