Intel представила найпотужніший процесор для геймерів із частотою 5.5 ГГц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Intel анонсувала флагманський чіп Core i9-12900KS. Компанія називає його ультимативним рішенням для геймерів і заявляє, що це найпотужніший у світі процесор.

У новинки вісім продуктивних ядер з базовою частотою 3.4 ГГц, вісім енергоефективних із частотою від 2.5 до 4.0 ГГц, 24 потоки та 30 МБ кеш-пам’яті L3. Одне з ядер може автоматично розганятися до 5.5 ГГц, інші — до 5.2 ГГц.

Процесор оснащений інтегрованою графікою Intel UHD Graphics 770, підтримує інтерфейси PCIe 4.0/5.0, оперативну пам’ять типу DDR4-3200 або DDR5-4800 та технологію Adaptive Boost для підвищення продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базовий рівень енергоспоживання порівняно із звичайним Core i9-12900K зріс із 125 до 150 Вт. У США процесор почнуть продавати з 5 квітня за ціною $739, що рекомендується. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.