Xiaomi показала спортивний годинник Watch S1 Active і навушники Buds 3T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi анонсувала спортивний смарт-годинник Watch S1 Active із захистом від вологи за стандартом 5 ATM та безконтактними платежами за NFC. Їхній дисплей захищений сапфіровим склом із твердістю 9 за шкалою Мооса. Обіцяють щонайменше подряпин. 

Новинка оснащена круглим AMOLED-дисплеєм діагоналлю 1.43 дюйми. Заявлено понад 200 циферблатів, до 12 днів без підзарядки у звичайному режимі та до 24 днів у режимі простого годинника.

Є датчик серцебиття, GPS для відстеження маршрутів пробіжок та функція вимірювання рівня кисню у крові. Спортивних режимів 117 штук, включаючи 19 професійних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в Xiaomi Watch S1 Active встановили мікрофон з динаміком – можна взаємодіяти з голосовим помічником і приймати дзвінки зі сполученого смартфона. Ціна – 199 доларів.

Разом з годинником показали флагманські навушники Buds 3T Pro з 10-мм динамічними драйверами та системою активного шумоподавлення, яка знижує рівень навколишніх звуків до 40 дБ за рахунок трьох мікрофонів. Новинка підтримує кодеки SBC та AAC, а також одночасне підключення до двох пристроїв через Bluetooth 5.2.

Однією з фішок стала функція просторового звучання “Режим руху голови”, яка адаптується до положення голови та створює реалістичну звукову картину на 360 градусів.

Корпус захищений за стандартом IP55. Повної зарядки вистачить на 6 годин відтворення, а загальний час автономної роботи з урахуванням кейсу до 24 годин. Заряджати його можна як по USB-C, так і без проводів за допомогою Qі-килимка. Xiaomi Bunds 3T Pro теж оцінили у 199 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.