Як виглядатиме 194-Мп камера на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola, схоже, готується до випуску смартфона ультра-преміум-класу під кодовою назвою Frontier. Відомий інсайдер Еван Блес (Evan Blass) поділився рендерами пристрою, який відзначиться 194-Мп камерою.

На рендерах Motorola Frontier показаний з усіх боків у сірому корпусі. Спереду встановлений вигнутий дисплей із вирізом для селфі-камери. Попередні витоку вказували, що розмір панелі становитиме 6,7 дюйми.

Але найбільше уваги привертає задня панель смартфона через надзвичайно велику основну камеру. Повідомлялося, що вона має дозвіл 194 Мп, що є найвищим показником у галузі. Очікується, що цим датчиком буде S5KHP1 виробництва Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основний модуль камери доповнюють 50-мегапіксельний надширококутний модуль Samsung SKJN1SQ03 та 12-мегапіксельний телеоб’єктив Sony IMX663.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.