Старі смартфони Xiaomi отримали Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Paranoid Android випустила прошивку на основі Android 12 для кількох смартфонів Xiaomi, що з’явилися у продажу у 2018 та 2019 роках.

Прошивка Paranoid Android Sapphire містить Android 12 з декількома налаштуваннями та покращеннями. Оболонки MIUI та вбудованих додатків Xiaomi у ній немає.

Неофіційне оновлення до Android 12 доступне таким моделям:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Xiaomi Mi 8
  • Xiaomi Mi Mix 2S
  • Pocophone F1
  • Redmi Note 7 Pro

Той самий апдейт можна встановити деякі інші пристрої , він став доступний їм раніше.

Завантажити прошивки з Android для перерахованих моделей можна на форумі XDA-Developers . Їх можна встановити через рекавері, але якщо ви раніше таким не займалися і у вас немає досвіду в подібних речах, краще не експериментувати самостійно, а довірити цю справу знаючим людям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.