Xiаomi знизить ціни на бюджетні смартфони вже в лютому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi зробить нові бюджетні моделі смартфонів ще дешевше для своїх клієнтів. Уже в лютому вартість смартфонів Redmi Note 10 впаде в ціні, що змусить конкурентів захвилюватися.

За словами виробника, “агресивні” ціни на смартфони будуть встановлені поки тільки в Індії. Якою буде цінова політика в інших регіонах поки не зрозуміло, не виключено, що вартість смартфонів від цього виробника на певні моделі впаде і в Європі. Xiaomi представить нові моделі в лінійці Redmi Note 10 вже в найближчі тижні. Це будуть смартфони Redmi Note 10 4G, Redmi Note 10 Pro 4G і Redmi Note 10 Pro 5G.

Також днями глава Xiaomi підтвердив вихід довгоочікуваного смартфона Mi Mix 4 і назвав терміни його релізу. Вихід новинки очікується до кінця 2022 року. Інноваційний смартфон буде мати підекранну фронтальну камеру, гнучкий або загнутий з усіх чотирьох сторін дисплей і екран-водоспад.

 

Xiaomi також готується до випуску в цьому році нового покоління фірмових планшетів, які з’являться на ринку вже в другому кварталі 2022 року.

 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОferra.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.