Новий Intel Core i9 обійшов Apple M1 Max за продуктивністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах Інтернету з’явилися результати тестування мобільного процесора Intel Core i9-12900HK. Новинка відзначилася в базі даних Geekbench, де у складі ноутбука MSI оминула флагманський чіп Apple M1 Max – щоправда, ціна перемоги виявилася високою.

Згідно з результатами випробувань , у Geekbench 5 новинка Intel змогла «вичавити» 1805 і 13079 балів при навантаженні на одне і всі ядра CPU відповідно. 16-дюймовий MacBook Pro з процесором M1 Max, у свою чергу, набрав 1790 та 12 700 балів у тих же дисциплінах.

Втім, за словами журналістів порталу PCWorld, таких значних показників «синьому» чіпу вдалося досягти не в останню чергу за рахунок високого енергоспоживання. У ході тестування воно становило близько 100 Вт, іноді досягаючи пікового значення 140 Вт – на рівні десктопних моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для порівняння, споживана потужність Apple M1 Max знаходиться в районі 40 Вт. Це забезпечує фірмовим ноутбукам тривалий час автономної роботи і позитивно впливає на термін служби акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.