LG показала свій перший геймерський ноутбук UltraGear з RTX-графікою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG анонсувала свій найпросунутіший ігровий ноутбук UltraGear 17G90Q. Він працює на чіпах Intel 11-го покоління та оснащений найпотужнішою мобільною відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q.

Новинці дісталася IPS-матриця з роздільною здатністю 2560×1600 пікселів, частотою оновлення 300 Гц та часом відгуку 1 мс. Корпус виконаний з алюмінію, вага – 2.64 кг. Набір портів такий: пара USB-C, пара USB-A, 3.5-мм аудіоджек для навушників, HDMI, Ethernet та картридер microSD. 

У топі пропонується 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувач на 1 ТБ. У ноутбука повнорозмірна клавіатура з RGB-підсвічуванням, сканер пальця в кнопці живлення, веб-камера з роздільною здатністю 1080p, а також стереодинаміки з підтримкою 3D DTS:X Ultra. Місткість акумулятора становить 93 Вт·год.

Ціни на UltraGear 17G90Q компанія не оголосила. Вона пообіцяла розкрити решту подробиць на виставці CES четвертого січня. Продаж розпочнеться на початку 2022 року в США та Південній Кореї. Згодом ноутбуки з’явиться і в інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

  • ТЕГИ
  • LG

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.