Xiaomi 12 дійсно схожий на Xiaomi Mi 10T: опубліковано перше фото чохла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу кілька людей сьогодні опублікували фотографію захисного чохла для смартфона Xiaomi 12, який нарешті дає остаточне уявлення про дизайн задньої панелі пристрою.

Як і повідомлялося раніше, нічого унікального щодо дизайну смартфон запропонувати не може. Такий дизайн використовувався ще минулого Xiaomi Mi 10T. Камера отримає один великий модуль камери (імовірно, роздільною здатністю 50 Мп, з оптичною стабілізацією), а також два додаткові модулі (надширококутний і макро) і світлодіодний спалах.

Повідомляється, що Xiaomi 12 і Xiaomi 12 Pro отримають 6,7-дюймові вигнуті екрани LTPO роздільною здатністю 2K з частотою оновлення 120 Гц, однокристальну систему Snapdragon 8 Gen1, два стереодинаміки, а також захист від пилу та вологи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у лінійці очікується модель Xiaomi Mi 12X, яка отримає 6,3-дюймовий дисплей роздільною здатністю 1080р та однокристальну систему Snapdragon 870.

Анонс Xiaomi 12 відбудеться наприкінці місяця.

Оновлено:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.