Розкрито нову функцію Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтернет-браузери у Windows зможуть копіювати не лише звичайний текст, а й текстові та графічні файли. Про це повідомляє видання Windows Latest, повідомляє Лента.ру.

Журналісти з’ясували, що інженери Microsoft працюють над новою функцією Picking Clipboard, яка дозволить використовувати буфер обміну в браузерах. Опція запропонує за допомогою Edge та Google Chrome копіювати з інтернету не лише текст, а й текстові та графічні файли. Автори відзначили, що зараз кількість підтримуваних для копіювання у Windows 10 та 11 форматів файлів обмежується jpg, jpeg, png, html.

Судячи з розкритих даних, покращений буфер обміну дозволить також швидко копіювати з інтернету та переносити у додатки на Windows файли розширень docx та tiff.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Формат docx використовується в Microsoft Word, а tiff – у графічному дизайні” , – пояснили фахівці.

Автори відзначають, що ця функція стане доступною завдяки двигуну Chromium. Представники американської компанії підтвердили, що працюють над новою опцією. Найімовірніше, покращений браузер з’явиться у браузерах Chrome 98 та Edge 98.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.