Google Pixel 6 отримав офіційну дату анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після серії натяків компанія Google, нарешті, опублікувала офіційний тизер, який розкрив дату презентації флагманської лінійки смартфонів Pixel 6. Як виявилося, інсайдери були точні в своєму прогнозі – новинки дійсно покажуть вже в цьому місяці.

Смартфони Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro будуть представлені 19 жовтня. Цю інформацію Google підтвердила офіційно, розмістивши в соціальній мережі Twitter відповідний тизер з зображенням флагмана. Крім того, компанія вставила в пост посилання, яка веде на сторінку з популярними питаннями користувачів, присвячених майбутнього заходу.

Компанія відзначила, що вся презентація буде підготовлена ​​заздалегідь і буде проведена онлайн. Однією з ключових особливостей гаджетів стане використання фірмового чіпа Google Tensor, дисплеїв з частотою оновлення 120 Гц і подекранних сканерів відбитків пальців. Камера Pro-версії отримає три датчика, в той час як у базовій версії флагмана буде лише два сенсора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відомо, що смартфони будуть поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android 12 «з коробки». За попередньою інформацією, вартість Pixel 6 складе € 649, а Pixel 6 Pro обійдеться покупцям в € 899.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.