Користувачі зіткнулися в iOS 15 з першим багом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після установки iOS 15 і iPadOS 15 на свої iPhone і iPad деякі користувачі зіткнулися з однією і тією ж проблемою. На оновлених пристроях з’явилося попередження про те, що закінчується вільне місце на вбудованому носії.

Однак при переході в меню «Параметри» в розділ «Сховище iPhone» користувачі виявляють, що на пристрої залишається не менше 10 і навіть 15 ГБ невикористаної пам’яті. При цьому повідомлення продовжує висіти, прибрати його немає можливості. Також в мережі з’явилися скарги власників мобільних пристроїв Apple, у яких система показувала обсяг вільної пам’яті більший, ніж реальна ємність сховища.

Користувачі припускають, що нова збірка операційної системи не може розрахувати реальний обсяг накопичувача. У підтримці Apple повідомляють, що скидання пристрою до заводських налаштувань вирішить проблему. Правда, є повідомлення, що і цей спосіб не у всіх працює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неясно, доведеться чи користувачам чекати релізу iOS 15.1, або ж Apple екстрено випустить незабаром невеликий апдейт iOS 15.0.1 для вирішення цієї проблеми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.