Кількість користувачів HarmonyOS 2 перевалила за 100 мільйонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei повідомила, що її фірмову операційну систему HarmonyOS 2 встановили понад 100 мільйонів користувачів.

Відзначається, що 2 червня 2021 року було випущено оновлення для більш ніж 100 моделей пристроїв, включаючи смартфони та планшети. Через тиждень його завантажили близько десяти мільйонів користувачів, а 8 липня ця цифра зросла до 30 мільйонів. 12 вересня, через три місяці після запуску, кількість оновлених пристроїв склало 100 мільйонів.

Нагадаємо, що операційна система HarmonyOS розроблена для розумних пристроїв і дозволяє різним типам девайсів підключатися один до одного і взаємодіяти. Переміщаючи значок з панелі управління одного пристрою на інший, користувачі можуть їх синхронізувати, що забезпечує комфортну роботу на декількох пристроях одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також наголошується, що число розробників HarmonyOS перевищило 1,3 мільйона, що в десять разів більше, ніж минулого року. Понад 1000 постачальників обладнання, таких як Midea і Joyoung, взяли участь в програмі HarmonyOS Connect, щоб допомогти створити більш зручний для користувача інтерфейс, який забезпечує просте підключення і взаємодію пристроїв, сервісні віджети і спільне використання апаратних можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.