Блогер злив всю інформацію про Mi Mix 4 до анонса і публічно вибачився перед Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер під ніком Jiuzhoujun Technology Studio незадовго до анонсу флагманського Mi Mix 4 злив в мережу документ на 29 сторінок, в якому пристрій було повністю розсекречено.

Китайський виробник звернув на це увагу, що згодом призвело до вибачень інсайдера. Вибачився інформатор публічно на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo. Зокрема, він опублікував відкритий лист, в якому попросив прощення як у самій компанії, так і у її голови. Крім іншого вибачився він і перед користувачами і фанатами продукції.

Блогер злив всю інформацію про Mi Mix 4 до анонса і публічно вибачився перед Xiaomi

” Ми глибоко усвідомлюємо серйозність допущених помилок і хочемо щиро вибачитися перед Xiaomi, паном Лей Цзюнєм та шанувальниками Xiaomi. Я, Чжан Менлуна, несу неминучу відповідальність за мою команду щодо цього інциденту “ , – покаявся інсайдер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація про те, чи ставили блогеру за це штраф – не розкривається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.