Представлений новий середньобюджетний планшет Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з Mi Mix 4 на сьогоднішньому заході Xiaomi представила планшет Mi Pad 5.

Пристрій працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 860. Це не найпотужніша модель в лінійці компанії, але по суті вона є копією Snapdragon 855+.

Планшет отримав ЖК-дисплей діагоналлю 11 дюймів, роздільною здатністю 2560 x 1600 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. Фронтальна камера пристрою представлена ​​датчиком зображення на 8 Мп. Основна камера тут 130-мегапіксельна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Pad 5 оснащений акумулятором ємністю 8720 мАг. Він підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. На те, щоб повністю зарядити планшет, буде потрібно 91 хвилина.

У планшета встановлено чотири динаміки. Товщина його корпуса становить 6,85 мм. Важить пристрій 511 грамів.

Версія 6 ГБ + 128 ГБ оцінена в 1999 юанів (біля 10 000 грн), а версія 6 ГБ + 256 ГБ – в 2299 юанів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.