Всі чотири моделі iPhone 14 отримають дисплеї з частотою оновлення 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує оснастити всі моделі iPhone 2022 року дисплеями LTPO з частотою оновлення 120 Гц, повідомляє південнокорейське галузеве видання The Elec.

За даними джерел, Apple представить смартфони Pro і Pro Max з високою частотою оновлення зображення на дисплеї в цьому році, а у 2022 році вся серія iPhone отримає такі панелі.

The Elec повідомляє, що компанія LG, яка зараз проводить тільки LTPS-дисплеї для майбутніх 6,1-дюймових і 5,4-дюймових iPhone, перетворює свої виробничі лінії для постачання Apple екранами з частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, iPhone 14 Pro і 14 Pro Max отримають перфоровані дисплеї без чубчика, що буде відрізняти їх від звичайних моделей серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.