WhatsApp скоро отримає довгоочікувану функцію: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У WhatsApp скоро з’явиться нова довгоочікувана користувачами функція. Про це повідомляє портал WAbetainfo. 

Як стало відомо, розробники месенджера випустили нову бета-версію для пристроїв під управлінням операційної системи Android. Апдейт вийшов під номером –  2.21.14.6. Новинка дозволить користувачам вибирати якість відправляються відеороликів.

До цього моменту при відправці відео додаток WhatsApp автоматично стискало ролик і погіршувало його якість. Єдиним способом для того, щоб відправити його без втрати якості, була пересилання відео в вигляді документа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після поновлення користувачі зможуть вибирати з трьох варіантів якості для відправленого відео: “авто”, “економія даних” і “краще”. На даний момент ця можливість все ще знаходиться в розробці, однак незабаром стане доступна і в публічній версії месенджера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.