watchOS 4.3 повернула функцію, втрачену в минулому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова бета-версія watchOS 4.3 повернула користувачам функцію перегляду музичної бібліотеки iPhone.

У вересні 2017 року Apple з невідомих причин видалила цю «фішку» з публічним запуском watchOS 4. Перегляд треків був обмежений тими, які були синхронізовані або зберігалися на годиннику. Ситуація покращилася, коли Watch третього покоління зі стільниковим модулем отримали підтримку стрімінгового сервісу Apple Music. Незважаючи на це, деяким власникам гаджетів все ж не вистачало можливості переглянути музику на iPhone.

В описі релізу прошивки watchOS 4.3 beta 1 цієї статті не сказано про будь-які істотні нововведення. Однак, розробники зуміли виявити деякі. Одним з них стало управління музичною бібліотекою телефону. Користувачі за допомогою годинника можуть перемикати треки на iPhone, видаляти їх, відзначати сподобалися або передавати аудіо через AirPlay.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередніх версіях прошивки, наприклад watchOS 3, користувачі могли шукати пісні на підключеному iPhone. Для цього потрібно було вибрати його в якості джерела в додатку на годиннику. Це була невід’ємна функція, особливо з урахуванням обмеженості сховища на Apple Watch.

Розробники з профілем в  Apple Developer Center можуть завантажити нову версію системи за допомогою програми Apple Watch для iPhone. Для цього потрібно перейти в ньому в меню «Основні – Оновлення ПО». В радіусі прийому годин повинен знаходитися підключений iPhone.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.