Microsoft грунтовно змінить інтерфейс Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

24 червня компанія Microsoft розповість про подальший розвиток Windows і, ймовірно, представить абсолютно нову операційну систему – Windows 11. У неї буде внесено дуже багато змін, в тому числі в частині дизайну.

В даний час у Microsoft, ймовірно, готовий тільки концепт Windows 11, але сама операційна система ще далека від завершення. Такий висновок напрошується виходячи з того, що компанія опублікувала вакансію старшого менеджера дизайнерської команди. В оголошенні зазначено, що Microsoft планує «модернізувати існуючі частини Windows UX», і новий співробітник очолить саме цей напрямок.

Зрозуміло, компанії потрібні свіжі ідеї, оскільки вона не бачить, яким чином в Windows 11 можна використовувати поточний дизайн інтерфейсу, реалізований в Windows 10. І дійсно, дизайн Windows 10 дуже далекий від ідеалу. Ця операційна система була випущена в 2015 році, проте в ній до цих пір зустрічаються елементи, що перейшли в неї з більш ранніх версій Windows (в основному Windows 7, але є і дуже старі значки з Windows XP і навіть Windows 95).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.