HP створила перший в світі монітор з функцією поліпшення графіки в іграх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HP сьогодні представила монітор, який називають першим в світі з режимом Game Remaster. Це пристрій може покращувати графіку в іграх.

Модель отримала назву Omen 25i. Монітор має відразу кілька функцій для поліпшення користувацького досвіду в іграх. Перша – Dynamic Crosshair – динамічно змінює колір прицілу в залежності від оточення, щоб він не зникав на тлі. Крім того, приціл можна легко налаштувати під себе: вибрати йому колір, форму і т.і.

Що стосується того самого режиму Game Remaster, то він накладає поліпшують фільтри на ігри з не найвищою роздільною здатністю (згладжування, розширена колірна палітра), і картинка виглядає якісніше. Ще монітор підтримує опцію Shadow Vision, яка робить більш детальної картинку в темних локаціях. Також користувач отримує зручну платформу для автоматичної настройки зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

  • ТЕГИ
  • HP

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.