WhatsApp стане непотрібним для тих, хто не погодиться з новими правилами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники месенджера WhatsApp продовжують пояснювати, що буде з обліковими записами користувачів, які не приймуть оновлені правили використанні і політику компанії. Якщо говорити коротко, то WhatsApp стане практично марним для тих, хто не прийме нові правила, хоча видаляти облікові записи і не будуть .

Ті, хто не прийме нові правила, будуть регулярно отримувати повідомлення з проханням погодитися на нові умови. Через кілька тижнів користувачі побачать вже постійне нагадування, яке не можна буде прибрати. З цього моменту додаток WhatsApp переключиться в режим обмеженої функціональності. В цьому режимі користувачі не зможуть отримати доступ до свого списку чатів. Якщо ви отримаєте повідомлення, то зможете прочитати його, а також відповісти на нього. Також можна приймати будь-які вхідні аудіо- і відеодзвінки. Ще через кілька тижнів користувач перестане отримувати всі дзвінки та повідомлення.

На жаль, на даній стадії WhatsApp не називає конкретні часові періоди, тобто поки невідомо, як довго триватимуть ці «кілька тижнів» в першому і в другому випадку. Для початку варто дочекатися 15 травня, після чого незгодні користувачі все дізнаються на власному досвіді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.