Google розсекретила дату масштабного анонса новітнього Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До початку щорічної конференції Google I / O залишилося менше місяця. Традиційно саме в рамках цього заходу пошуковий гігант анонсує нову версію Android. І ось, нарешті компанія розсекретила точну дату анонса Android 12.

Google опублікувала розклад в конференції, повідомляє 9to5Google. У ньому говориться, що 18 травня виступить глава компанії – Сундар Пічаї. Саме в рамках проведеної ним презентації ІТ-гігант щорічно показує публіці свіжий варіант «зеленого робота».

Відзначимо, що в рамках Google I / O 2021 буде проводитися безліч цікавих онлайн-зустрічей. На них будуть обговорюватися абсолютно різні продукти компанії, в тому числі Chrome OS, Flutter, Google Assistant, Google Play і т.д. Очікується, що чимало уваги буде приділено доповненої реальності (AR).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.