Xiaomi видалила коментарі зі скаргами користувачів на погану роботу смартфона Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі з Китаю стали скаржитися, що в їх смартфонах Xiaomi Mi 11 модуль Wi-Fi перестає працювати без видимих ​​на те причин. Найцікавіше в цій історії те, що китайська компанія видаляє коментарі з такими скаргами.

Схоже що, проблема зачіпає велику кількість користувачів. Люди назвали кілька ймовірних причин, за якими це може відбуватися. Це можуть бути серйозні недоліки в конструкції материнської плати. Якщо це дійсно проблема конструкції, то Xiaomi доведеться відкликати ту частину партії, яка постраждала.

Поки компанія нічого не визнає, а тільки видаляє в своєму офіційному співтоваристві коментарі зі скаргами. Залишається сподіватися, що Xiaomi перестане це робити і все ж випустить офіційну заяву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.