Інсайдери розповіли про оновлення найдоступнішого iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти японського видання Macotakara поділилися новою інформацією про підготовлювані до випуску планшетах Apple. Зокрема, вони розповіли деякі подробиці про наступне покоління найдоступнішого iPad і Pro-версії.

Очікується, що для iPad дев’ятого покоління Apple зупиниться на дизайні випущеного в 2019 році планшета iPad Air 3. І хоча гаджет імовірно отримає аналогічний 10,2-дюймової версії дисплей, він буде значно тонший і легший попередника. За оцінкою експертів, товщина iPad 9 складе всього 6,3 міліметра при вазі 460 грамів.

При цьому планшет, як і раніше, отримає сканер відбитків пальців Touch ID в кнопці «Додому» під екраном, роз’єм Lightning і підтримку True Tone. Також аналітики згадали і нове покоління планшетів iPad Pro. За попередньою інформацією 11-і 12,9-дюймова модель мало чим відрізнятимуться від попередників, а головним нововведенням стане використання більш продуктивних процесорів. Варто відзначити, що раніше інсайдери повідомляли про плани Apple встановлювати в Pro-версії екрани з технологією Mini LED.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз нових планшетів Apple очікується навесні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.