Realme офіційно зменшила ціни на смартфони в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme знизила офіційно цінник на декілька своїх популярних смартфонів. Так, Realme 6 Pro з частотою оновлення екрану 90 Гц подешевшав на 500 гривень.

Зараз його вартість за 8/128 Гб склала 7 999 гривень, проти колишніх 8 499 гривень. Цей флагман випущений для любителів Селфі, основний датчик камери в нього на 64 Мп, а ємність акумуляторної батареї складає 4 300 мАг. Смартфон представлений в двох колірних забарвленнях: синій та червоний.

Крім того, подешевшали і моделі Realme 6, Realme 6і, Realme C3. Всі смартфони втратили від 200- 500 гривень. Враховуючи нестабільну ситуацію з курсом гривні знижка невелика, але присутня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скільки триватиме акція не повідомляється, тому хто зацікавлений, рекомендуємо поспішити.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні значно подешевшав новий смартфон Samsung, який став хітом серед українців. Він подешевшав на 2 тисячі гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.