Бестселер Samsung Galaxy FE рекордно подешевшав

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung у вересні представила бюджетну версію своєї флагманської лінійки — Samsung Galaxy FE. Не пройшло місяця, як компанія значно знизила його цінник, на старту продажу компанія за нього просила 19 999 гривень за версію 6/128 Гб, зараз же його вартість опустилась до 17 999 гривень, а отже компанія зробила знижку 2 тисячі гривень, враховуючи коливання курсу, уцінка досить суттєва.

Реклама

Крім того, згідно офіційного ритейлера “Алло” смартфон став хітом продажів серед українців і зайняв третє призове місце в рейтингу сайту, його випередили лише Xiaomi Redmi 9 Pro та Xiaomi Redmі Note 9.

Нагадаємо, Galaxy S20 FE отримав 6,5-дюймовий дисплей з фронтальною камерою  на 32 Мп. Екран здатний оновлювати картинку на частоті 120 Гц. Камерний блок складається з трьох сенсорів – на 12 Мп з оптичною стабілізацією, надширококутний з такою ж роздільною здатністю і 8-Мп телефотокамера з триразовим оптичним зумом.

Апаратною основю став чіпсет Exynos 990 побудований по 7-нанометровому техпроцесі і працює він на максимальній частоті в 2,7 ГГц. Пам’яті 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної. Останню можна розширити картою microSD.

Від флагманів смартфону дісталася бездротова зарядка, яка вміє і реверсивно заряджати інші ґаджети. Ємність акумулятора склала 4500 мАг, але швидка провідна зарядка тут далеко не рекордна – всього на 25 Вт.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: