Оголошено дату остаточного закриття сервісу Google Play Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в травні поточного року Google оголосила про прийдешнє закриття потокового сервісу Play Music. Нещодавно компанія підтвердила попередню заяву і докладно розповіла користувачам про термін, який залишився до закриття щоб всі встигли пернести свою фонотеку в YouTube Music.

Першими із закриттям музичного сервісу зіткнуться користувачі з Нової Зеландії та Південної Африки – в цих країнах Play Music припинить свою роботу вже в наступному місяці. В інших регіонах власники акаунтів Google отримають відтермінування до жовтня поточного року – при цьому збережені музичні бібліотеки будуть доступні до грудня. Експортувати свою колекцію треків в YouTube Music можна за допомогою сервісу Google Takeout або спеціального онлайн-інструменту для перенесення даних.

Деякі функції зникнуть раніше зазначених термінів. Зокрема, вже в серпні стануть неможливі покупка і передзамовлення пісень, а платна активна підписка буде автоматично скасована після закінчення терміну її дії. В якості стимулу для переходу на YouTube Music компанія пропонує ряд нових функцій – в тому числі оновлену сторінку плеєра, вкладку «Огляд», зручне створення плейлистів, а також інтеграцію з платформами Android TV та Google Assistant.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОAndroidAuthority

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.