Новинки Apple і iPhone SE 2 можуть показати на конференції Apple WWDC 2018, яка пройде 4-8 червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом декількох років компанія Apple проводить свою конференцію Worldwide Developer Conference (WWDC) в червні. У минулому році захід пройшов в конференц-центр імені МакЕнері (McEnery Convention Center), де в червні цього року очікується і проведення WWDC 2018.

McEnery Convention Center вже заброньовано для проведення, як мінімум, трьох заходів в червні: O’Reilly Velocity Conference пройде з 11 по 14 червня, DataWorks Summit and Hadoop Summit відбудеться з 17 по 21 червня, нарешті, Sensors Expo & Conference повинна відкритися 26 червня . Лише перший тиждень червня залишається вільним для проведення якогось заходу в McEnery Convention Center.

Обізнані джерела стверджують, що WWDC 2018 пройде з 4 по 8 червня. На конференції повинні представити мобільну операційну систему iOS 12, а також нові версії watchOS, tvOS і macOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Конференція Apple WWDC 2018 пройде 4-8 червня, на ній можуть показати iOS 12, iPad X і iPhone SE 2

Крім того, Apple скористається нагодою для анонса нових апаратних рішень. З чуток, купертіновці повинні показати iPad Pro з вирізом у верхній частині дисплея, а також камерами TrueDepth і системою Face ID, як у iPhone X. Можливо, пристрій буде називатися iPad X.

Також очікується, що компанія покаже маленький смартфон iPhone SE 2, який отримає начинку iPhone 7 і функцію бездротової зарядки.

У минулому році WWDC 2017 відвідали 5000 розробників і 1000 інженерів, в цьому році відвідуваність очікується ще вищою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.