Анонсовано недорогий зарядний пристрій realme на 240 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія realme представила новий потужний зарядний пристрій SUPERVOOC у невеликому корпусі. Воно видає до 240 Вт, повідомляє Gizmochina.

Розміри пристрою в білому кольорі з матовим та глянцевим покриттям – 57,82 на 57,94 на 30,39 мм. Важить зарядка 173 г. Для зручності на корпусі є заглиблення для пальців, щоб користувачеві було легко витягувати пристрій з розетки. У пристрої один роз’єм USB-C.

Заряджання працює за технологією GaN. Це означає, що як напівпровідниковий матеріал використовується нітрид галію, який витримує більш високу напругу і температуру в порівнянні з кремнієм. GaN дозволяє робити пристрої менше, але при цьому не втрачати потужність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка realme підтримує різні протоколи швидкого заряджання, у тому числі SUPERVOOC, QC 3.0, PD 3.0 (до 65 Вт). Наприклад, SUPERVOOC дозволяє зарядити батарею ємністю 4500 мАг лише за дев’ять хвилин. А для половини акумулятора вистачить трьох із половиною хвилин. Пристрій отримав сертифікат безпеки TUV Rheinland Safe Fast Charge. Вартість realme SUPERVOOC 240 W становитиме 299 юанів (3800 рублів). Поки що пристрій можна придбати лише на китайському маркетплейсі JD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.