Секретну заміну Android від Google показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google поки офіційно не «визнає» свою третю операційну систему, так як вона далека від досконалості. Але коли Fuchsia буде закінчена, вона, ймовірно, «вб’є» Android і Chrome OS, запропонувавши користувачам ідентичний досвід роботи на різних пристроях. Система працює однаково незалежно від розміру екрану пристрою.

8-хвилинне відео, що з’явилося в мережі показує Fuchsia в роботі на Pixelbook від Google. Хоча Fuchsia поки годиться тільки для демонстрації свіжий ідей Google щодо майбутній операційних систем, там все одно є, на що подивитися.

Наприклад, можна побачити різні режими роботи Fuchsia на смартфоні, планшеті і ноутбуці. Крім того, відео демонструє багатозадачний інтерфейс, а також різні паралельні екранні режими для додатків. Fuchsia, до речі, є першою ОС, побудованою на власному ядрі Google з використанням власної мови програмування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Fuchsia навряд чи можна назвати «вбивцею» Android або Chrome OS, але те, в якому напрямку Google розвиває нову ОС безумовно викликає інтерес. Якщо компанії вдасться зробити одну і ту ж ергономічну ОС для всіх мобільних і настільних пристроїв, то за нею буде майбутнє.

Повне відео, а також більш докладний опис Fuchsia в комплекті з інструкціями по установці, доступні за цим посиланням .

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.