Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів

iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу вже цієї осені.

Справа в тому, що Єврокомісія визнала iPadOS платформою-брамником, тобто значним «гравцем» на ринку планшетів. Аналогічне рішення раніше було винесено щодо iOS, що змусило Apple внести великі зміни до її роботи на території ЄС. Тепер справа дійшла і планшетів компанії.

Згідно з джерелом, Apple підтвердила, що восени iPad зазнають великих змін. На планшетах з’являться сторонні магазини програм, підтримка сторонніх веб-движків і таке інше. По суті, iPadOS втратить свою головну відмінність від Android-планшетів – закритість та захищеність системи. Принаймні на території ЄС. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.