Apple представила навушники Beats Solo 4 та Solo Buds

Новинки відрізняються гарною автономністю та привабливою ціною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки підтвердилися і Apple оновила лінійку навушників, яку не згадували з 2016 року. Моделі здобули кілька приємних переваг, але не лишини недоліків.

До плюсів повнорозмірних Beats Solo 4 можна віднести вражаючий час роботи – до 50 годин від одного заряду та можливість слухати музику з дроту, якщо акумулятор раптово розрядився у нуль. Зробити це можна двома способами: кабелем USB-C або через 3,5 мм аудіороз’єм. Навушники можуть працювати, і заряджатися одночасно без спотворення звуку. Функції, задумані розробниками, доступні без обмежень як на iOS, так і Android. На тлі ціни в $200 мінус лише один – відсутність шумодава. Кольори всього три: чорний, синій та рожевий.

Внутрішньоканальні Solo Buds забезпечують хорошу шумоізоляцію та гучний звук, так запевняє виробник. На жаль, цю модель спіткала та ж доля — про шумозаглушення забули. Ймовірно, це виправлять з випуском про-версії. Навушники обіцяють протриматися до 18 години від одного заряду, після чого вирушають у кейс. І він став головним мінусом новинки, оскільки акумулятора у ньому немає. Футляр, по суті, є місцем зберігання та перехідником на порт USB-C. Благо додали швидку зарядку — 5 хвилин біля розетки та додаткова година музики забезпечена. За $80 можна вибрати один із чотирьох кольорів: чорний, сірий, блакитний та червоний у прозорому кейсі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першими у продаж надійдуть Beats Solo 4, трохи згодом Solo Buds. Обидві моделі мають з’явитися у роздріб у липні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.