Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною 200 доларів має вражаючу автономність – пристрій пропрацює до 50 годин на одному заряді. Цій довговічності, безперечно, сприяє той факт, що в навушниках відсутня функція активного шумоподавлення (ANC), пише The Verge.

Beats Solo 4 отримали кілька топових покращень. По-перше, вони підтримують провідне аудіо через USB-C та роз’єм 3,5 мм. По-друге, навушники мають пасивне налаштування, тобто можуть продовжувати грати при підключенні до мережі, навіть якщо батарея розряджена – і все це без погіршення звуку. Виробник також рекламує особливу акустичну архітектуру, використану в Solo 4. Як і Beats Studio Pro, випущені минулого року, новинка підтримує вбудовані функції програмного забезпечення як на iOS, так і на Android.

Крім Solo 4, були представлені навушники Solo Buds вартістю 80 доларів. Вони забезпечують “великий звук Beats у найменшому корпусі, який ми колись виробляли”, заявляє виробник. ANC у них теж немає – мабуть, для цього в назві продукту Beats має бути “Pro”. Тим не менш, Beats стверджує, що Solo Buds забезпечують хорошу шумоізоляцію, допомагаючи пом’якшити навколишній шум.

З мінусів – чохол фактично не забезпечує підзарядку акумулятора. Самі Solo Buds можуть працювати до 18 години, але після них доведеться заряджати через USB-C. Вони випускаються у чотирьох кольорах, включаючи чорний, сірий, фіолетовий та дуже ефектний червоний з напівпрозорим корпусом у стилі Studio Buds Plus.

Solo Buds надійдуть у продаж пізніше, ніж Solo 4. Чекаємо на їх появу в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.