Huawei Mate Xs отримає швидку зарядку потужністю 65W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній 5G-девайс Huawei з кодовим іменем “TAH-AN00m”, був помічений онлайн минулого місяця, який повинен дебютувати, як Huawei Mate Xs наступного місяця – новий варіант гнучкого смартфона Huawei Mate X.

Схоже на те, що разом з покращеною якістю збірки компанія додасть підтримку швидкої зарядки потужністю 65W в Huawei Mate Xs. Деталі про технологію були опубліковані онлайн.

Адаптер для зарядки Huawei Mate Xs буде важити лише 92 грами, що значно легше, ніж зарядний блок на 65W для Huawei Matebook D 14 2020 (його вага значно більша, незважаючи на таку саму потужність – 160 грамів), який недавно анонсували і про який ми писали вчора. Зарядка такої потужності на даний момент є лише в Oppo Reno Ace, потужніших нема, є лиши прототипи. Найближчим часом компанія Nubia повинна презентувати свій новий ігровий смартфон Nubia Red Magic 5G, про який ми вже писали, і в ньому повинна бути швидка зарядка потужністю аж 80W, але поки цього не сталося, Huawe Mate Xs буде лідером ринку нарівні з Oppo Reno Ace.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адаптер може бути використаний для зарядки інших флагманів компанії, таких як, наприклад, Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 чи Huawei Mate X, щоправда, буде різниця в потужності та динаміці зарядки через різницю в протоколах.

Очікується, що в Huawei Mate Xs буде останній чіпсет компанії – HiSilicon Kirin 990 5G, і деякі інші нововведення відносно Huawei Mate X. Щоб впевнитися в інсайдерській інформації, треба зачекати ще декілька тижнів до офіційного виходу нового гнучкого смартфона компанії Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.