Експерти назвали небезпечні додатки Xiaomi, які потрібно видалити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кібер-експерти McAffee виявили загалом 16 шкідливих додатків для Xiaomi, які доступні в магазині Google Play і були завантажені понад 20 мільйонів разів.

Це шкідливе програмне забезпечення може отримати контроль над телефонами Xiaomi та доступ до веб-сайтів без відома або згоди користувача.

Наразі додаток видалено з магазину. Однак багато власників Xiaomi все ще можуть мати його на своїх телефонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як описано у звіті, опублікованому McAfee, ці небезпечні програми, встановлені на телефонах Xiaomi, видаються за практичні інструменти смартфона, такі як ліхтарик, диспетчер завдань, календар, додаток для камери та нотатки.

Однак після встановлення на мобільний телефон Xiaomi ці програми починають займатися рекламним шахрайством. Наприклад, вони випадково відкривають доступ до небезпечних веб-сайтів і приносять гроші зловмисникам.

Якщо на телефоні Xiaomi встановлені такі програми, їх потрібно негайно видалити: швидка камера, розумний диспетчер завдань, Flashlight+, календар нотаток, K-Dictionary, BusanBus, Flashlight+, QuickNote, Конвертер валют, Joycode, EzDica, Instagram Profile Downloader, Ez Notes, Flash Lite, Calculate, “Ліхтарик+”.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.