Samsung Galaxy S25 представить нову модель штучного інтелекту від Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство Galaxy S25 від Samsung все ще знаходиться в розробці, але чутки про його існування та характеристики ходять постійно. Ці телефони будуть випущені в першому кварталі 2025 року, і хоча вони матимуть вражаюче апаратне забезпечення, Samsung також робить ставку на програмну частину, на яку варто звернути увагу. Останні новини повідомляють, що Samsung Galaxy S25 буде обладнано новою моделлю штучного інтелекту від Google.

Samsung не збирається відмовлятися від Galaxy AI, більше того, компанія планує зробити Gemini Nano 2 від Google частиною Galaxy AI. Цей крок дозволить платформі Samsung на основі штучного інтелекту здійснити якісний стрибок у плані можливостей та функціональності, хоча поки неясно, що означатимуть ці зміни.

Завдяки Android Authority нам вдалося дізнатися про плани Samsung. Генеральний директор підрозділу LSI Sytem Division повідомив, що у сімействі Samsung Galaxy S25 використовуватиметься модель Gemini Nano 2 від Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Gemini Nano 2 – це модель, інтегрована в Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro. Основна користь полягає в тому, що ця модель може працювати без необхідності відправляти та отримувати дані, роблячи все це всередині самого пристрою, що покращує загальний досвід, який пропонує штучний інтелект.

Samsung має намір запропонувати у новому Galaxy S25 ті самі можливості, і, звичайно, це означає розробку для інтеграції в модель процесорів Exynos. Щоб досягти цього, компанія докладе всіх зусиль, головне – знайти талановитих фахівців.

Південнокорейська компанія має намір подвоїти кількість співробітників, які займаються розробкою інтеграції штучного інтелекту у процесори. Більше того, це збігається з останніми чутками про те, що наступний процесор Exynos матиме функцію, призначену для ІІ.

Очікується, що Exynos 2500 буде інтегрований прискорювач штучного інтелекту, розробкою якого займатиметься компанія Google. Завдання цього компонента у процесорі – значно прискорити все, що пов’язане зі штучним інтелектом. Очевидно, що поки що рано говорити про те, як це вплине на Galaxy AI.

Можливо, Samsung має технології, які дозволять смартфонам серії Galaxy S25 конкурувати з Pixel від Google, коли йдеться про штучний інтелект. Тепер нам залишається тільки чекати і дивитися, як все це відбуватиметься і чи стане інтеграція Gemini Nano 2 справжньою зміною у штучному інтелекті.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.