Nubia Red Magic 5G отримає надпотужну швидку зарядку

Nubia Red Magic - це серія ігрових смартфонів компанії ZTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скоро має вийти новий смартфон компанії, який отримає дисплей із частотою 144 Гц, Snapdragon 865, дворежимний 5G і багато інших флагманських фішок, але такою, яка точно вирізнить його серед інших представників топового цінового сегменту, стане швидка зарядка потужністю 80W. І на даний момент це буде рекордом потужності для комерційних смартфонів, бо до того найпотужнішою була зарядка на 65W в Reno Ace. Некомерційним рекордом вважається прототип Vivo на 120W, яка заряджає смартфон з батареєю ємністю 4000 мАг з нуля до ста відсотків за 13 хвилин, але він ще не поступив в продажу, і невідомо, коли поступить.

Минулого тижня ми бачили живу демонстрацію на відео, де була продемонстрована фішка скрінкасту з низькою затримкою. Це забезпечується високою частотою оновлення дисплея в 144 Гц.

Зараз президент бренду Ні Фей знову зайшов у Weibo і показав нову ключову особливість смартфон – зарядку на 80W. Фото денструє нам деталізований лог телефона, який показує поточний струм в 9.6А з вольтажем у 8.4, що еквівалентно потужності 80W, а ще девайс підтримує протокол USB PD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.