RedmiBook 13 потягається з MacBook Air, а Redmi K30 отримає дуже важливий модуль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував парочку офіційних постерів прийдешніх новинок компанії Redmi.

Перший постер офіційно підтверджує, що Redmi K30 отримає дуже важливий модуль, без якого сьогодні не обходиться ні один флагманський смартфон. Йдеться про модуль NFC, який необхідний зокрема для роботи системи безконтактних платежів. Так, сьогодні NFC можна зустріти навіть в недорогих моделях, але ще в минулому році досить відома компанія Meizu примудрилася «забути» поставити модуль під флагманську лінійку Meizu 16, що, на думку багатьох, і не дозволило їй здобути заслужену популярність.

Що стосується нового ноутбука RedmiBook 13, то ми вже знаємо, що він буде оснащений екраном з дуже вузькими рамками по всьому периметру, буде досить легким і при цьому забезпечить до 11 годин роботи без підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступне офіційне зображення демонструє, наскільки тонким буде RedmiBook 13. Обізнані інформатори стверджують, що він цілком зможе скласти конкуренцію MacBook Air.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.