OpenAI працює над новим ШІ під назвою Orion

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OpenAI, яка розробила чат-бот ChatGPT, планує представити нову модель штучного інтелекту під назвою Orion до грудня. Про це повідомляє The Verge, посилаючись на свої джерела.

Реклама

Що ще відомо

На відміну від GPT-4o та o1, модель Orion не буде доступна для широкої публіки через платформу ChatGPT. Джерело відзначило, що доступ до нової моделі буде спочатку наданий лише тим компаніям, з якими OpenAI співпрацює найбільш тісно.

Тим часом інше джерело видання стверджує, що основний партнер OpenAI — компанія Microsoft — має намір розмістити Orion на своїй платформі Azure вже в листопаді.

До цього, 21 жовтня, з’явилася інформація про те, що Apple збирається створити найсучасніший штучний інтелект у світі. За словами керівника компанії Тіма Кука, нейромережа Apple вже вважається найкращою для користувачів її обладнання, а в міру доопрацювання вона стане «найкращою у світі».

Кук також поділився своїми враженнями від використання «яблучної» нейромережі, наголосивши, що завдяки їй йому вдається суттєво економити час.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ