Samsung назвала 46 моделей, які отримають оновлення до One UI7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал Sammobile, спираючись на політику програмної підтримки Samsung, склав список пристроїв, які гарантовано отримають оновлення до One UI 7, що базується на Android 15.

Реклама

Що ще відомо

Повноцінний реліз Android 15 відбувся у середині жовтня. Власники смартфонів Google Pixel вже отримали це оновлення, а сторонні розробники найближчим часом почнуть випускати свої прошивки на базі свіжої версії Android.

Samsung оголосила, що оновить 46 моделей своїх смартфонів до One UI 7. Власники смартфонів Google Pixel вже зазнали цього оновлення на своїх пристроях. Крім того, сторонні розробники почали створювати власні прошивки на базі Android 15.

Серед смартфонів, які отримають оновлення, – моделі Galaxy S21, Z Fold3, Z Flip3, A14 5G, A23, A33, A53, A73, F15, M15 та новіші. Також будуть оновлені флагманські планшети Galaxy Tab S8, Tab S10+ та Tab S10 Ultra.

На жаль, точна дата випуску One UI 7 на базі Android 15 для всіх пристроїв поки що не відома. Першими пристроями із новою прошивкою стануть Samsung Galaxy S25, анонс яких заплановано на початок 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ