Samsung Galaxy S24 Ultra може отримати ексклюзивну версію Snapdragon 8 Gen 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Чим ближче презентація Galaxy Unpacked 2024, тим більше чуток щодо Samsung Galaxy S24 Ultra. Цього разу, у X (колишній Twitter) з’явилася інформація про те, що цей флагманський пристрій знову отримає ексклюзивну версію процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Точніше сказати, відразу дві версії, розігнану та звичайну.

Реклама

Цією інформацією поділився інсайдер під ніком The Galox_alt. За його словами, смартфон оснащуватиметься відразу двома версіями процесора для різних ринків. Базова версія мобільного чіпсету має тактову частоту основного ядра Cortex X4 – 3,3 ГГц, тоді як ядро ​​розігнаної версії швидше на 100 МГц, тобто – 3,4 ГГц. Перша продаватиметься на ринку США та Південної Кореї, а друга — у всіх інших країнах.

Різниця невелика, і на те є одна вагома причина. Як вважають автори порталу Wccftech, Samsung не наважується на більший розгін через ризик виникнення зайвого нагріву і без того достатньо гарячого мобільного процесора (при збільшеній продуктивності його енергоефективність погіршилася на 11% порівняно з торішнім Snapdragon 8 Gen 2). Треба сказати, що поки що це лише чутки, а отже ймовірність цієї події явно не стовідсоткова. Тішить, що до початку презентації чекати залишилося зовсім недовго, вона відбудеться вже за 9 днів – 17 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: