Можливий дизайн Huawei Mate 60 показали на інсайдерському знімку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із китайських інсайдерів опублікував фотографію задньої кришки неанонсованого смартфона Huawei. Йдеться, імовірно, про флагманську модель Mate 60 – на це вказують оригінальна конфігурація модуля камери і збіг із чутками, що раніше з’явилися в мережі, про особливості апарата.

Судячи зі знімка, задня кришка пристрою виконана в стилістиці останніх моделей флагманів HUAWEI. У ній передбачені вирізи для датчиків камери в складі масивного круглого блоку. Інсайдер, який опублікував фото в Weibo, стверджує, що вирізи потрібні для спалаху, телеоб’єктива, перископічного модуля, надширококутної камери, основного сенсора зі змінною діафрагмою, а також датчиків лазерного автофокусу і колірного спектра.

За інформацією порталів Gizmochina і HUAWEI Central, компанія готує до релізу саме модель Mate 60. Раніше її специфікації вже засвітилися в мережі – судячи з них, набір камер майбутнього флагмана багато в чому збігається з інсайдерськими даними. Сама HUAWEI про випуск нового смартфона ще не оголошувала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.