Moto E7 за € 120 отримав рекордну камеру на 48 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька місяців після презентації Moto E7 Plus компанія Motorola представила звичайний Moto E7. Моделі схожі зовні, але відрізняються технічними характеристиками. У новому смартфоні вони простіше, а разом з цим і стоїть він помітно менше.

Moto E7 отримав 6,5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1600х720 пікселів і співвідношенням сторін 20: 9. У верхній частині екрану знаходиться каплевідний виріз під фронтальну камеру на 5 Мп. У смартфоні встановлений восьмиядерний процесор MediaTek Helio G25, який працює за підтримки 2 ГБ оперативної пам’яті типу LPDDR4x. Для зберігання даних відведено 32 ГБ вбудованого накопичувача з можливістю розширення картою microSD об’ємом до 512 ГБ. 

Новинку оснастили 48-мегапіксельною основною камерою зі светосильним об’єктивом з діафрагмою f / 1.7. При недоліку освітлення пікселі можуть об’єднуватися в один великий розміром 1,6 мкм для підвищення якості зйомки. Смартфон додатково оснащений 2-мегапіксельною модулем для макрофотографій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність Moto E7 відповідає акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою 10-ватної зарядки через USB Type-C. У смартфоні є 3,5-міліметровий роз’єм для навушників і сканер відбитків пальців на тильній стороні, а ось чіп NFC не передбачений.

У продаж Moto E7 надійде в грудні за ціною € 120.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.