Смартфони

Apple почне продавати лише дві моделі iPhone 12, інші згодом – DigiTimes

Share

Авторитетне іноземне видання з посиланням на китайську ділову газету DigiTimes повідомляє, що Apple спочатку запустить в продаж тільки два смартфона – так звані iPhone 12 Max і 12 Pro з екранами 6,1 дюйма. А найкомпактніший iPhone 12 з екраном 5,4 дюйма і флагман iPhone 12 Pro Max з найбільшим дисплеєм 6,7 дюйма з’являться із затримкою в кілька тижнів.

Минулого тижня авторитетний інсайдер розповів, що презентація iPhone 12 пройде 8 вересня. А потім Apple підтвердила, що старт продажів новинок в цьому році почнеться пізніше звичайного – із затримкою в кілька тижнів. Це означає, що перші два iPhone 12 можуть з’явитися на початку жовтня, а моделі, що залишилися – в кінці місяця або вже в листопаді.

На плани Apple значно вплинув коронавірус і глобальний карантин. Виникли проблеми з поставками комплектуючих, заводи не працювали кілька тижнів, а у інженерів і менеджерів досі проблеми з тим, щоб прилетіти в Китай з інших країн. Тому старт виробництва нових айфонів затримався, як мінімум на чотири тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якими будуть майбутні смартфони:

Нагадаємо, всі чотири iPhone 12 отримають OLED-дисплей, новий процесор Apple A14 і покращені камери. Деякі нововведення доступні тільки для «про» -моделей – наприклад, дисплей з частотою 120 Гц або інфрачервона камера (лідар) для сканування об’єктів.

Також iPhone 12 стануть першими смартфонами компанії з підтримкою 5G-мереж. Щоправда, для деяких ринків компанія може випустити моделі тільки з 4G. Однією з таких країн може виявитися Україна, тому що у нас жоден з операторів не запустив навіть тестування мереж нового покоління. Щоб компенсувати зростання собівартості через впровадження 5G, компанія прибере з комплекту навушники і зарядний пристрій. Залишиться тільки сам смартфон і Lightning-кабель.

Точної інформації про ціни iPhone 12 поки немає. У ранніх витоках йдеться, що базова модель буде коштувати навіть на $ 50 дешевше торішнього iPhone 11. Якщо це правда, то в Україні можна чекати ціни на нову лінійку від 19-21 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024