Apple почне продавати лише дві моделі iPhone 12, інші згодом – DigiTimes

Apple почне продавати лише дві моделі iPhone 12, інші згодом - DigiTimes
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетне іноземне видання з посиланням на китайську ділову газету DigiTimes повідомляє, що Apple спочатку запустить в продаж тільки два смартфона – так звані iPhone 12 Max і 12 Pro з екранами 6,1 дюйма. А найкомпактніший iPhone 12 з екраном 5,4 дюйма і флагман iPhone 12 Pro Max з найбільшим дисплеєм 6,7 дюйма з’являться із затримкою в кілька тижнів.

Apple почне продавати лише дві моделі iPhone 12, інші згодом - DigiTimes

Минулого тижня авторитетний інсайдер розповів, що презентація iPhone 12 пройде 8 вересня. А потім Apple підтвердила, що старт продажів новинок в цьому році почнеться пізніше звичайного – із затримкою в кілька тижнів. Це означає, що перші два iPhone 12 можуть з’явитися на початку жовтня, а моделі, що залишилися – в кінці місяця або вже в листопаді.

На плани Apple значно вплинув коронавірус і глобальний карантин. Виникли проблеми з поставками комплектуючих, заводи не працювали кілька тижнів, а у інженерів і менеджерів досі проблеми з тим, щоб прилетіти в Китай з інших країн. Тому старт виробництва нових айфонів затримався, як мінімум на чотири тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple почне продавати лише дві моделі iPhone 12, інші згодом - DigiTimes

 

Якими будуть майбутні смартфони:

Нагадаємо, всі чотири iPhone 12 отримають OLED-дисплей, новий процесор Apple A14 і покращені камери. Деякі нововведення доступні тільки для «про» -моделей – наприклад, дисплей з частотою 120 Гц або інфрачервона камера (лідар) для сканування об’єктів.

Також iPhone 12 стануть першими смартфонами компанії з підтримкою 5G-мереж. Щоправда, для деяких ринків компанія може випустити моделі тільки з 4G. Однією з таких країн може виявитися Україна, тому що у нас жоден з операторів не запустив навіть тестування мереж нового покоління. Щоб компенсувати зростання собівартості через впровадження 5G, компанія прибере з комплекту навушники і зарядний пристрій. Залишиться тільки сам смартфон і Lightning-кабель.

Точної інформації про ціни iPhone 12 поки немає. У ранніх витоках йдеться, що базова модель буде коштувати навіть на $ 50 дешевше торішнього iPhone 11. Якщо це правда, то в Україні можна чекати ціни на нову лінійку від 19-21 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.